De Zeeuwse Lagune; ontwerp in ontwikkeling

oktober 2015

De strakke lijn symboliseert de rust en de vlakte van het Veerse Meer. De golvende lijnen staan voor de bruisende Noordzee aan de andere kant van de Veerse Dam.

Een plek waar tegenstellingen elkaar vinden en die generaties zal verbinden.

Aan de Veerse Dam, de verbinding tussen Walcheren en Noord-Beveland, daar ligt een plan… Als het aan de ondernemersgeest van mijn opdrachtgever ligt krijgt de, nu nog grijze dam, een nieuwe bestemming en wordt straks een levendige plek om te genieten van de mooie omgeving. Hier kun je de actie op het water vinden, maar ook de rust van de natuur. Met tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. Een plek die generaties zal verbinden…

Ik ben gevraagd om een logo en huisstijl te ontwikkelen voor dit project. Uitgangspunt voor de visuele identiteit is ‘de verbinding van contrasten’. Enerzijds de golvende Noordzee en anderzijds de vlakte van het Veerse Meer. Actie en rust, bruisend en ontspannend, jong en oud verbindend. In het beeldmerk zijn de initialen van het project verbonden door vlakke en golvende lijnen.

Foto door Ruden Riemens
Foto door Ruden Riemens
Het logo van de Zeeuwse Lagune
De profielfoto‘s op sociale platforms hebben vaste verhoudingen. Dit is de logo-versie voor de Facebook-pagina van de Zeeuwse Lagune.
Voor de profielfoto’s op sociale platforms is een apart beeldmerk ontwikkeld, passend binnen de kaders.

Samen met een leuke club mensen die specialist zijn op het gebied van social media, fotografie en vastgoedmarketing. Ik zou zeggen… houd de Facebookpagina in de gaten!