Vormgeven aan je leven met of na kanker

De diagnose kanker zet je leven op zijn kop. Tijdens de onderzoeken en de behandelingen is er vaak geen tijd om stil te staan bij wat er allemaal gebeurt. Maar ook na de behandelingen kan het moeilijk zijn om je draai weer te vinden. Er zijn vaak vragen over de toekomst: Hoe nu verder? Hoe ga ik om met angst, verlies, verdriet, onzekerheid, pijn en vermoeidheid? Hoe kijk ik nu naar mijn veranderde lichaam? Naar mijn vrienden, liefde, werk, studie of gezin?
Beeldende therapie biedt de veilige ruimte om deze vragen, gevoelens en gedachten te onderzoeken en in beeld te brengen. En dat kan helpen bij het verweven van ingrijpende veranderingen in je dagelijkse leven. Ook wordt er aandacht gegeven aan ontspanning, aan het omgaan met pijn en vermoeidheid. Daarbij kijken we samen naar wat past bij jou!

Je kunt werken in individuele sessies of deelnemen aan een klein groepje. Het kan fijn zijn om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen. Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.